Soodapuhdistus muun palvelun yhteydessä

Tarjous: Soodapuhdistus muun palvelun yhteydessä

Hinta: 20,00€ 59,00€

-66% / -39,00€
Soodapuhdistuksella saadaan tehokkaasti poistettua värjäytymiä ja plakkia hampaiden pinnoilta ja hammasväleistä. Esimerkiksi kahvi, tee, punaviini, tupakka ja colajuomat värjäävät hampaiden pintoja.

Toimenpide tehdään hienojakoisella puhdistusaineella yhdessä vesi-ilma painesuihkeen kanssa. Soodapuhdistuksella saadaan nopeasti puhtaat, kiiltävät ja liukkaat hampaat.

Katso kaikki tämän liikkeen tarjoukset
Päättyy: 31.12.2018
Kategoria: Hyvinvointi & Kauneus
Nimi: MediSmile
Osoite: Martinkyläntie 67, Vantaa
Puhelin: 010 3200 800
Aukioloajat: ma-pe 8-19 välillä, la sopimuksen mukaan

Tarjouksen sijainti


Muut käyttäjät katsoivat näitä tarjouksia


-23%
Bodyflex® Combi 180kpl
19,90€ 26,00€
Terveyskauppa Kamomilla
PÄÄTTYY 6 PÄIVÄN KULUTTUA
Tarjous voimassa myös Järvenpään ja Mäntsälän liikkeessä. Nokkos-kalkki-inkivääri-vihersimpukka-magnesium-D-vitamiini-MSM-tabletti Ravintolisä nivelten ja tukikudosten hyvinvointiin Sisältää 7 tehoainetta nivelille, lihaksille ja luustolle: nokkosta, kalsiumia, inkivääriä, vihersimpukkaa, MSM, magnesiumia ja D-vitamiinia Laktoositon, hiivaton ja gluteeniton Ainesosat Kalsiumkarbonaatti, Inkivääriuute (Zingiber officinale), Magnesiumoksidi, Pintakäsittelyaine guarkumi, OptiMSM® metyylisulfonyylimetaani, Pakastekuivattu vihersimpukkajauhe (Perna canaliculus), Makeutusaine ksylitoli, Nokkosjauhe (Urtica dioica), Pintakäsittelyaine magnesiumstearaatti, Paakkuuntumisenestoaine piidioksidi, Aromi vanilliini, Kolekalsiferoli Vuorokausiannos Vuorokausiannos 2-4 tabl. sisältää: Vihersimpukkajauhetta 200-400 mg OptiMSM® metyylisulfonyylimetaania 200-400 mg Nokkosjauhetta 100-200 mg Inkivääriuutetta 60-120 mg josta gingeroleja 3-6 mg Kalsiumia 400-800 mg (50-100%)* Magnesiumia 175-350 mg (46,5-93 %)* D3-vitamiinia 2,5-5,0 µg (50-100%)* *vuorokautisen saannin vertailuarvosta Annostus 2 tablettia 1-2 kertaa päivässä. Tabletit niellään kokonaisena runsaan nestemäärän kanssan. Ei suositella raskaana oleville eikä käytettäväksi verenohennuslääkkeiden kanssa. Valmistettu Suomessa Pakkauskoot 60 tabl./78 g, 120 tabl./156 g ja 180 tabl./234 g Fysiologiset vaikutukset Inkiväärin ja nokkosen aktiiviaineet sekä vihersimpukan sisältämät Omega-3 rasvahapot – ETA, EPA ja DHA auttavat niveliä säilyttämään toimintakykynsä. Vihersimpukka (Perna canaliculus) sisältää runsaasti mm. välttämättömiä Omega-3 rasvahappoja (EPA, DHA ja ETA). Erityisesti ETA-rasvahapot (eikosatetraeenihappo) ovat hyvin reaktiivisia ja osallistuvat elimistössä moniin erilaisiin aineenvaihdunnallisiin toimintoihin. ETA-rasvahapot toimivat arakidonihaposta syntyvien välittäjäaineiden muodostumista estävinä aineina. Inkiväärin (Zingiber officinale) aktiiviaineet ovat haihtuvia öljyjä, pääosin seskviterpeenejä kuten zingibereeni, ar-kurkumeeni ja ß-bisaboloni. Muita vaikuttavia ainesosia ovat gingerolit ja shogaolit. Inkivääri vaikuttaa nivelten ja lihasten hyväksi. Nokkonen (Urtica dioica) sisältää runsaasti mm. piitä, kalsiumia, kaliumia sekä C- ja B-vitamiineja. Muita vaikuttavia aineita ovat mm. flavonoidit kuten kversetiini, rutiini ja isoramnetiini sekä muurahaishappo. Nokkonen on monipuolinen elimistöä puhdistava kasvi, joka poistaa lievästi nesteitä ja virtsahappoa. Kalsium, D-vitamiini ja magnesium ovat luuston hyvinvoinnille tärkeitä rakennusaineita, joita on tärkeää saada ravinnosta samanaikaisesti. Valmiste sisältää myös korkealaatuista OptiMSM®-metyylisulfonyylimetaania.