Miten NytAlessa.com toimii?

Miten NytAlessa.com toimii?

NytAlessa.com palvelusta löydät paikallisia hyviä tarjouksia.

Tue paikallisia yrityksiä ja katso parhaat tarjoukset NytAlessa.com palvelusta. Katso tarjouksia ja mene sen jälkeen kivijalkaliikkeeseen ostoksille tai palveluntarjoajan toimipisteeseen. Löydät tarjouksia pääkaupunkiseudulta, Hyvinkäältä, Riihimäeltä, Keravalta ja Järvenpäästä.

”Haluamme pelastaa kivijalkaliikkeet ja aidosti tukea paikallisia yrityksiä. Paljon valitetaan asioista, mutta mitään konkreettista ei tehdä asioiden eteen. No nyt tehdään, eikä meinata.” Täräyttää Pirjo Virkkunen alkuun.

NytAlessa.comin ideana on yhdistää paikalliset yritykset ja kuluttajat nettisivustolle, josta kuluttaja löytää kerralla kaikki oman kaupunkinsa tarjoukset. Ja jossa yritysten on helppoa ja edullista mainostaa. ”Yritykset laittavat edullista kuukausimaksua vastaan tarjouksia NytAlessa.com –sivustolle. Sivuston avulla kuluttajat löytävät helposti juuri oman kotikaupunkinsa tarjoukset”, kertovat yrityksen perustajat Pirjo Virkkunen ja Antti Koskinen, joilla on yhteensä kertynyt yli 30 vuoden kokemus myynnistä ja markkinoinnista. ​Virkkunen ja Koskinen ovat myös entisiä työtovereita. Idea yhteisen yrityksen perustamisesta syntyi jo vuosia sitten.

NytAlessa.comin perustajista Antti Koskinen on syntyperäinen hyvinkääläinen ja paluumuuttaja. Aiemmin työskennellessään kanta-asiakasmarkkinoinnin parissa hän huomasi kuinka malli, jossa jokaisesta myynnistä lähtee prosenttiosuus kanta-asiakasohjelmalle, on taloudellisesti haastava pk-yrityksille. Myöskään diilisivustojen hinnoittelu, jossa esim. kampaaja saattaa myydä kalenterinsa puolilleen tappiota tuottavia varauksia, ei tuntunut reilulta. Tältä pohjalta suunniteltiin kiinteään, edulliseen kuukausihintaan tarjottava palvelu, jossa asiakasyrityksellä on rajoittamaton mainostila.

Koskinen sanoo: "Me haluamme nähdä fyysisiä liikkeitä jatkossakin, minkä vuoksi halusimme luoda reilun pelin palvelun. Kiinteää kuukausihintaa vastaan yritys voi mainostaa niin paljon kuin haluaa. Me taas investoimme suuren osan kaikista tuloistamme brändimarkkinointiin, jotta kuluttajat löytävät palvelun. Kuluttajillehan tällainen palvelu on erinomainen, sillä sen avulla löytää edulliset hinnat paikallisesti eikä niistä hyötyäkseen tarvitse kantaa mukana taas yhtä lisäkorttia. Kuluttaja on hyvä sellaisena kuin on."